fbpx

Kohti tulevaisuuden tapaa johtaa ja palvella liiketoimintaa

Enemmän paremmin menestyviä yrityksiä

Meidän tavoitteenamme on parantaa yritysten menestymisen mahdollisuuksia. Uskomme, että jokaisella yrityksellä on potentiaalia menestyä ja kasvaa. 

Tämä tavoite on meidän innostuksemme ja voimamme lähde. Se motivoi meitä luomaan StatBun-alustan liiketoiminnan johtamiseen. Alustamme on suunniteltu auttamaan yrityksiä ja heidän sidosryhmiään. Olemme vakuuttuneita siitä, että yhdessä voimme rakentaa parempaa liiketoimintaa. 

Älykkäämpi liiketoiminta, parempi suorituskyky

Haluamme jättää maailmaan sormenjälkemme älykkäämmän johtamisen ja suorituskykyisemmän liiketoiminnan mahdollistajina. 

StatBun on kehitetty yhdistämään yritykset, heidän sidosryhmänsä sekä liiketoimintatiedon, johtamistyökalut ja palveluntarjoajat tehokkaamman ja menestyvämmän liiketoiminnan tukemiseksi. 

Uskomme, että hyvinvoivien yritysten, yrittäjien ja henkilöstön kautta maailmasta tulee parempi paikka yrittää. Haluamme osaltamme rakentaa maailmaa, jossa on enemmän paremmin menestyviä yrityksiä ja jossa jokaisella yrittäjällä on parhaat mahdolliset edellytykset menestyä. 

Taustalla kokenut Talgraf Oy

Talgraf Oy on vuonna 1992 perustettu suomalainen perheyritys. Liiketoimintamme on kasvavalla ja kestävällä pohjalla mahdollistaen jatkuvan ohjelmistokehityksen sekä pitkäaikaiset kumppanuudet. Meillä työskentelee kymmeniä asiantuntijoita, joilla on monipuolinen ymmärrys liiketoiminnasta ja teknologiasta. StatBun kehittyy osaavissa käsissä. 

Meillä on rento ja ammattimainen kehittymisen kulttuuri, jossa jokainen ihminen on arvostettu osa työyhteisöämme. Uskomme vahvasti siihen, että henkilöstömme hyvinvointi ja motivaatio ovat avain menestykseemme. Sijoituimme hiljattain Great Place to Work Finland -tutkimuksessa 2. sijalle.

Tutustu Talgrafiin

Vauhtia kasvuun vastuullisuusindeksi työkalulla

Hankkeessa kehitetään Talgrafin tuotetarjoomaan uudenlainen vastuullisuusindeksityökalu, joka mahdollistaa organisaatioiden vastuullisuuden seurannan, tarkastelun ja raportoimisen.
Työkalu vahvistaa Talgrafin kilpailukykyä ja vauhdittaa yrityksen kasvua niin kotimaassa kuin kansainvälisilläkin markkinoilla. Työkalulla on myös yhteiskunnallista merkitystä, sillä se edesauttaa kestävää kehitystä.