fbpx

Ota StatBun käyttöön jo tänään.

Unohda hankalat käyttöönottoprojektit ja integraatiot sekä loputtomat konsultointitarpeet. Tarjoamme 14 vuorokauden maksuttoman kokeilujakson. Voit halutessasi päättää StatBun-ohjelmiston käytön kokeilujaksoon. Tiedämme, että StatBun tulee muuttamaan aiemmat kokemuksesi liiketoiminnan ohjelmistoista, joten meillä on täysi luotto, että tulet ihastumaan.

Aloita kokeilu

1. Rekisteröidy maksutta

Luo tili täyttämällä tarvittavat tiedot tai kirjaudu suoraan Microsoft-tunnuksellasi.

StatBun hakee Y-tunnuksen avulla automaattisesti yrityksesi tiedot. Lisäät vain Y-tunnuksesi ja muut puuttuvat tiedot.

2. Räätälöi StatBun tarpeidesi mukaan

Tilin luomisen ja yritystietojen syöttämisen jälkeen pääset valitsemaan haluamasi ominaisuudet, jäsenyytesi tason ja tarvittavien käyttäjälisenssien määrän.

Voit aina muokata tilaustasi tarpeidesi mukaan jatkossa. Tutustu hinnastoon

3. Valitse integroitava ohjelmistosi ja käyttö voi alkaa

Valitse StatBun-alustan valmiista integraatiolistasta käyttämäsi taloushallinnon ohjelmisto, jolloin StatBun tuo automaattisesti tietosi ohjelmaan ja voit välittömästi nauttia valmiista näkymistä ja edistyksellisistä ominaisuuksista.

Ensimmäisellä kirjautumiskerralla datan lataaminen vie pienen hetken ja tällöinkin puhutaan vain muutamasta minuutista. Katso integraatiot

Koe StatBun ja ihastu

Voit ottaa StatBun-alustan käyttöön itsenäisesti vain minuuteissa. Mutkaton integrointi käyttämääsi lähdejärjestelmään on vain muutaman klikkauksen päässä. Tiedolla johtamisen tulevaisuus on täällä!

Kokeile maksutta 14 vuorokautta