fbpx

Ilmoittaudu StatBun Early Access -ohjelmaan 

Tilitoimisto

Palvele menestyvämpiä asiakkaita ja menesty paremmin

Älykkäämpi liiketoiminta. Parempi suorituskyky.

Hae StatBun-lähettilääksi ja kehitä edelläkävijänä tulevaisuuden tapaa palvella

Kehitämme yritysten all-in-one johtamisalustaa, jotta voit palvella entistä sitoutuneempia ja menestyvämpiä asiakkaita. StatBun tekee vuorovaikutuksesta asiakkaiden kanssa saumatonta ja saattaa sinut yhteen apuasi tarvitsevien yritysten kanssa. StatBun auttaa tilitoimistoasi myös olemaan esillä juuri silloin, kun sinua eniten tarvitaan.

Hyödyt tilitoimistollesi

Helppoa lisäansaintaa

Saat provisiotuottoja StatBunia käyttävistä asiakkaistasi, kun tarjoat alustan heidän käyttöönsä. Alustan käyttö tukee asiakkaasi liiketoiminnan suorituskyvyn parempaa johtamista, jonka tukemiseen myös sinä voit halutessasi osallistua tiiviimmin alustalta löytyvää tietoa ja työkaluja hyödyntäen.

Tutustu ominaisuuksiin →

Tavoitat uusia asiakkaita 

Markkinapaikalla kohdennat palvelujasi valitsemillesi kohderyhmille vaivattomasti. Asiakkaat voivat tutustua tarjontaasi ja varata suoraa ajan kalenteristasi juuri silloin, kun tarve palveluillesi syntyy.

Tutustu markkinapaikkaan →

 

Kannattavampia asiakkuuksia

Näet kaiken tarvitsemasi tiedon yhdestä paikasta helposti, jotta voit syventää asiakasymmärrystä. Laaja-alainen näkymä asiakkaidesi liiketoimintaan sekä helppokäyttöiset työkalut mahdollistavat konsultatiivisten lisäarvopalvelujen kehittämisen. Saat palveluillesi paremman katteen ja asiakkuuksiesi kannattavuus paranee.

Tyytyväisempiä ja sitoutuneempia asiakkaita

Monipuolisten vuorovaikutuskanavien ansiosta teet saumatonta yhteistyötä tiimisi, asiakkaidesi sekä yhteisten kumppanien kanssa. Tämä nopeuttaa ja helpottaa työtäsi sekä lisää asiakastyytyväisyyttä. Lisäksi vastaamalla asiakastarpeisiin monipuolisesti palvelet entistä sitoutuneempia asiakkaita. 

Vuorovaikutteinen

Edelläkävijoiden palvelualusta

StatBunista kasvaa vuorovaikutuskanava, jonka helppokäyttöisten työkalujen ja jouhevan yhteiskäytön ansiosta asiakkaidesi kannattavuus paranee ja sinun työsi tehostuu. Voit keskittyä arvoa tuottavien palvelujen kehittämiseen ja palvelet yhä sitoutuneempia ja tyytyväisempien asiakkaita.

vaivaton ja opastava

Kohderyhmäsi kohtaamispaikka

StatBun on markkinapaikalla, jolla tavoitat uudet asiakkaasi. Yritykset löytävät palvelusi ja ottavat yhteyttä juuri silloin, kun tarve palveluillesi syntyy.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jotta maailmassa olisi enemmän paremmin menestyviä yrityksiä.

Hyppää mukaan