fbpx

Ilmoittaudu ilmaiseen StatBun Early Access -ohjelmaan 

Statbun tilitoimistoille

Kasvata tilitoimistosi liiketoimintaa
StatBunin avulla

Autamme sinua ja asiakkaitasi kehittymään

Sinä tunnet asiakkaasi.

Me tunnemme työkalut, joilla voitte auttaa heitä menestymään paremmin.

StatBun on liiketoiminta-alusta, jolla tilitoimistosi nykyaikaistaa palveluvalikoimaansa helposti ja edullisesti. Saatte yrityksenne sekä asiakkaidenne käyttöön laajan valikoiman helppokäyttöisiä työkaluja auttamaan yrityksen talouden suunnittelua kirjanpidosta kassavirtalaskelmiin ja budjetoinnista HR-raportointiin.

Ja mikä parasta, saatte lisää kassavirtaa myös tilitoimistollenne.

Hyödyt tilitoimistollenne

Helppoa lisäansaintaa

Saatte provisiotuottoja StatBunia käyttävistä asiakkaistasi, kun tarjoat alustan heidän käyttöönsä. Alusta auttaa asiakastasi ymmärtämään omaa liiketoimintaansa paremmin helpottaen johtamista ja tulevaisuuden suunnittelua. Tilitoimistona voitte tukea tätä tarjoamalla omaa asiantuntijuuttanne asiakkaan tueksi ja laajentaa samalla omaa palveluvalikoimaanne.

Tutustu ominaisuuksiin →

Tavoitatte uusia asiakkaita 

StatBun sisältää markkinapaikan, jossa voitte tarjota omia palveluitanne uusille asiakkaille. Markkinapaikalla kohdennatte palvelujanne valitsemillenne kohderyhmille helposti. Myyntiprosessi on vaivaton – uudet asiakkaat voivat tutustua tarjontaasi ja varata suoraan ajan kalenteristasi, kun tarve palveluillesi syntyy.

Tutustu markkinapaikkaan →

 

Kannattavampia asiakkuuksia

Näet kaiken tarvitsemasi tiedon yhdestä paikasta helposti, jotta voit syventää asiakasymmärrystä. Laaja-alainen näkymä asiakkaidesi liiketoimintaan sekä helppokäyttöiset työkalut mahdollistavat konsultatiivisten lisäarvopalvelujen kehittämisen. Saat palveluillesi paremman katteen ja asiakkuuksiesi kannattavuus paranee.

Vuorovaikutus helpottuu

Monipuolisten vuorovaikutuskanavien ansiosta teette saumatonta yhteistyötä tiiminne, asiakkaidenne sekä yhteisten kumppanienne kanssa. Keskustelu kulkee mukana konkreettisesti aina siellä, mistä on puhe. Voitte kommentoida esimerkiksi kassavirtalaskelmaa suoraan kassavirtalaskelman yhteyteen, pitkiä ja sekavia sähköpostiketjuja ei tulevaisuudessa enää tarvita.

Vaivaton käyttöönotto

Meidän mielestämme uuden työkalun käyttöönotto tulee olla mahdollisimman helppoa ja kevyttä. Me StatBunilla emme myy työkalun käytön konsultointia vaan itse työkalua. Siksi käyttöönotto on tehty mahdollisimman helpoksi. Statbunin käyttöönotto on ilmaista ja integraatiot hoituvat vaivattomasti minuuteissa tai muutamassa tunnissa, ei päivissä tai viikoissa.

Tutustu käyttöönottoon

Kiinnostuitko StatBunista?

Tilaa StatBun-demo tilitoimistollenne

StatBunin ominaisuudet tilitoimistoille

Käytämme StatBunista nimitystä ”liiketoiminta-alusta”. Mitä se tarkoittaa käytännössä? Sitä, että tarjoamme käyttöönne laajan valikoiman työkaluja oman sekä asiakkaidenne liiketoiminnan kehittämiseksi.

Tulevaisuuden työkalut liiketoiminnan suunnitteluun

StatBun sisältää monipuolisen työkalupakin yrityksen raportointia ja liiketoiminnan suunnittelua varten. Oli sitten kyse asiakasyrityksenne taseesta, arvonmäärityksestä tai vaikka HR-raportoinnista. Tilitoimistona voitte laajentaa palveluvalikoimaanne hyödyntämällä näitä työkaluja ja kasvattaa samalla omaa liiketoimintaanne.

Laajempaa ymmärrystä asiakkaistanne

Saatte laajempaa ymmärrystä asiakkaistanne helpossa ja tutussa muodossa, kun kaikki oleellinen liiketoimintatieto löytyy samasta paikasta. StatBunin tietokanta mahdollistaa tämän niin, ettei tietoa joudu hakemaan erikseen monesta eri paikasta.

Mahdollisuus kasvattaa asiakaskuntaa

StatBun sisältää uuden markkinapaikan, jossa voitte tarjota omia palveluitanne uudelle asiakaskunnalle helposti ja vaivattomasti. Myös myyntiprosessi on tehty äärimmäisen helpoksi – asiakas varaa tarpeen ilmetessä ajan kalenteristanne ja pääsette heti eteenpäin!

Suoraviivaista vuorovaikutusta

Voitte kommunikoida asiakkaidenne sekä tiiminne kesken asioista niiden äärellä StatBunin sisällä. Sekavia sähköpostiketjuja ei enää tarvita, kun oleellinen tieto ja keskustelu löytyy samasta paikasta.

Äärimmäisen helppo käyttöönotto

StatBunin käyttöönotto ei vaadi kallista käyttöönottoprojektia, sovelluskehitystä tai syvää teknistä osaamista – StatBun on käyttövalmis integraatioineen jopa alle puolessa tunnissa.

Mahdollisuus kehittää työntekijöidenne osaamista

Tiedämme, kuinka kovaa kilpailu parhaista työntekijöistä voi olla. StatBunin avulla tarjoatte työntekijöillenne mahdollisuuden kehittää osaamistaan ja parantaa urapolkuaan yrityksenne sisällä. Tuemme tätä tarjoamalla omia koulutuksiamme StatBunin tilitoimistoasiakkaille.

Lisää tuottoja provisiomallilla

Liittymällä StatBunin kumppaniyritykseksi, saatte provisiota jokaisesta StatBunin käyttöön ottaneesta asiakkaastanne. Voitte siis lisätä tuottojanne hyvin pienellä työmäärällä ja samalla helpottaa omaa työtänne!

Vuorovaikutteinen

Edelläkävijoiden palvelualusta

StatBunista kasvaa vuorovaikutuskanava, jonka helppokäyttöisten työkalujen ja jouhevan yhteiskäytön ansiosta asiakkaidesi kannattavuus paranee ja sinun työsi tehostuu. Voit keskittyä arvoa tuottavien palvelujen kehittämiseen ja palvelet yhä sitoutuneempia ja tyytyväisempien asiakkaita.

vaivaton ja opastava

Kohderyhmäsi kohtaamispaikka

StatBun on markkinapaikalla, jolla tavoitat uudet asiakkaasi. Yritykset löytävät palvelusi ja ottavat yhteyttä juuri silloin, kun tarve palveluillesi syntyy.

Tilaa StatBun demo tilitoimistollenne

Näe ja koe täysin uudenlainen liiketoiminta-alusta, jonka jakelijana tilitoimistonne pystyy ansaitsemaan lisää ja palvelemaan asiakkaita entistä paremmin. Asiantuntijamme käyvät tuotteen läpi kanssanne juuri teidän liiketoimintaa ajatellen.