fbpx

Ilmoittaudu ilmaiseen StatBun Early Access -ohjelmaan 

Raportointi

Tee liiketoiminnan seurannasta ja raportoinnista helpompaa ja älykkäämpää

Älykäs seuranta auttaa sinua pysymään selvillä liiketoimintasi suorituskyvystä ja tekemään parempia päätöksiä toimintasi tulevaisuudesta.

Liiketoiminnan SEURANTA

Helppoutta parempiin päätöksiin

Parhaat päätökset syntyvät tiedosta, joka on ajantasaista, selkeää sekä helposti ymmärrettävässä muodossa. Automatisoidun ja reaaliaikaisen seurannan ansiosta voit keskittyä historiatiedon koonnin sijaan tulevaisuuden ymmärtämiseen. Valmiit raporttipohjat ja koukuttavan helppokäyttöiset graafiset elementit tekevät tiedon koostamisesta nopeaa, helppoa ja innostavaa. Laaja-alainen lähdeaineisto mahdollistaa liiketoiminnan kokonaisvaltaisen seurannan ohella tietojen saumattoman yhdistelyn.

Monipuolinen ja mukautuva

Raportit käyttötarkoituksen mukaan

StatBunissa räätälöit raporttinäkymän juuri sinun tarkoituksiisi sopivaksi. Olet sitten omistaja, hallituksen jäsen, toimitusjohtaja tai vastuussa taloudesta, henkilöstöstä, myynnistä, markkinoinnista, hankinnoista tai muusta. Tarkastele juuri sinun tehtäväsi ja tavoitteidesi kannalta olennaista tietoa taseesta HR-raportteihin helposti tarpeisiisi mukautuvan raportoinnin avulla.

Tuomme käyttöösi pian:

  • valmiit raporttipaketit
  • muokattavat raportointinäkymät
  • liiketoiminnan osa-alueiden raportit
  • laaja-alaiset yhteenvedot
  • dynaamiset ja staattiset raportit
  • virtuaaliset tilikartat

Jotta maailmassa olisi enemmän paremmin menestyviä yrityksiä!

Tilaa StatBunin uutiskirje ja saa ensimmäisenä tieto uusista tuotepäivityksistä & toimialan uusimmista tapahtumista. Vain tärkeitä asioita, ei roskapostia!