fbpx

StatBun on tehty edelläkävijöille.

StatBun tuo tarvitsemasi liiketoimintatiedon, johtamisen työkalut sekä kumppani- ja palveluverkoston yhteen paikkaan liiketoimintasi tueksi. Näin keskityt olennaiseen käyttämättä viikkotolkulla aikaa talouden suunnitteluun, analysointiin ja raportointiin tai tietomallien rakentamiseen. Saat StatBun-ohjelmiston käyttöösi minuuteissa.

Kokeile ilmaiseksi →

Uusi alusta liiketoiminnan johtamiseen

Parhaat päätökset pohjautuvat ajan tasalla olevaan ja selkeästi esitettyyn tietoon. StatBun on liiketoiminta-alusta, jolla tuot tarpeellisen datan helposti saataville analysointia ja liiketoiminnan johtamista varten. Saat liiketoimintadatasi käyttöösi valmiiden integraatioiden ansiosta vain muutamalla klikkauksella. 

Sinä tiedät, kuka tietoa tarvitsee

Parhaat päätökset tehdään yhdessä. StatBun auttaa tiivistämään yhteistyötä ja lisäämään läpinäkyvyyttä omistajien, hallituksen jäsenten, johdon ja työntekijöiden kanssa. Aidolla roolipohjaisella käyttäjähallinnalla tuot tiedon hyödyntämiseen jatkuvuutta ilman mahdollisten henkilömuutosten vaikutusta.  

Koska eri rooleilla on erilaiset tietotarpeet, jaat tietoa StatBun-alustalla turvallisesti tärkeille sidosryhmillesi, kuten kirjanpitäjälle, tilintarkastajille, sijoittajille, eri yrityspalveluiden tuottajille ja jopa työterveyshoitajalle. Säästät merkittävästi työaikaasi ja vahvistat luottamusta entisestään.

Saavuta tavoitteesi

Johdonmukaisella suunnittelulla ja resursoinnilla lisäät todennäköisyyttä saavuttaa liiketoimintatavoitteesi. StatBun-alustalla suunnittelet liiketoimintaa ohjataksesi toimintaa haluttuun suuntaan. Se auttaa havaitsemaan mahdolliset poikkeamat ajoissa ja tekemään tarvittavat korjaavat toimenpiteet.   

StatBun nopeuttaa työtäsi kattavilla budjetointiominaisuuksilla ja helppokäyttöisillä valmispohjilla. Osallistava, vuorovaikutteinen budjettien suunnittelu ja seuranta eri käyttäjien välillä on tehty vaivattomaksi. Skenaarioanalyyseillä lisäät monitahoisuutta suunnitteluun ja varmuutta päätöksentekoon. Voit vertailla erilaisia ratkaisuja ja puntaroida valintojen vaikutusta tavoitteidesi saavuttamiseen ja vahvistaa muutosvalmiutta.   

Kaikenkattava raportointi

Vastaat sitten taloudesta, henkilöstöstä, myynnistä, markkinoinnista, hankinnoista tai mistä tahansa liiketoiminnan osa-alueesta – tarkastelet juuri sinun tehtäviisi ja tavoitteisiisi olennaisesti kuuluvaa tietoa. Saat käyttöösi valmiit raporttipaketit ja räätälöit raporttinäkymät helposti tarpeisiisi sopivaksi.

StatBun auttaa sinua pysymään selvillä liiketoimintasi suorituskyvystä ja tekemään parempia päätöksiä toimintasi tulevaisuudesta. Automatisoidun ja reaaliaikaisen seurannan ansiosta voit keskittyä historiatiedon koonnin sijaan tulevaisuuden ymmärtämiseen. StatBun tekee tiedon koostamisesta nopeaa, helppoa ja innostavaa.

Markkinapaikalta kohdennetut lisäpalvelut

Pian avattavalta markkinapaikalta löydät lisäpalveluita ohjelmistojen, yrityspalveluiden ja rahoituksen hakuun ja hankintaan aikaasi säästäen. Tutustu valikoituihin palveluntarjoajiin ilman aikaa vievää tiedonhakua tai turhia tapaamisia. Tavoitat markkinapaikan kautta suositeltuja ja StatBun-sertifioituja yrityspalveluita esimerkiksi strategiatyön tukemiseen, raportoinnin tai budjetoinnin kehittämiseen, yrityksen arvonmääritykseen, investointien kannattavuuslaskennan toteuttamiseen tai rahoituksen suunnitteluun. 

Lue lisää

Integraatiot

Yhdistä StatBun käyttämiisi järjestelmiin valmiiden integraatioiden avulla. Lisäämme integraatioita asiakkaidemme tarpeisiin sopiviksi. 

Integraatiot

Hinnoittelu

Selkeä, käyttäjäkohtainen kuukausihinnoittelu. Tutustu hinnastoon. 

Katso lisää

Näin aloitat ohjatusti 

Unohda pitkät käyttöönottoprojektit ja monimutkaiset tietomallien rakentamiset. StatBun-alustan käyttöönotto sujuu muutamalla klikkauksella, ja datan lataaminen vie vain muutamia minuutteja. StatBun on heti valmiina käytettäväksi, tarjoten integraatiot ja valmiit aloituspohjat, jotka voit muokata tarpeidesi mukaan. 

Katso ohjeet