fbpx

Uusi alusta liiketoiminnan johtamiseen

StatBun tuo tarvitsemasi liiketoimintatiedon, johtamisen työkalut sekä kumppani- ja palveluverkoston yhteen paikkaan liiketoimintasi tueksi. Näin keskityt olennaiseen käyttämättä viikkotolkulla aikaa talouden suunnitteluun, analysointiin ja raportointiin tai tietomallien rakentamiseen. Parhaat päätökset pohjautuvat ajan tasalla olevaan ja selkeästi esitettyyn tietoon. StatBun on liiketoiminta-alusta, jolla tuot tarpeellisen datan helposti saataville analysointia ja liiketoiminnan johtamista varten. Saat StatBun-ohjelmiston käyttöösi minuuteissa.

Kokeile ilmaiseksi →

Sinä tiedät, kuka tietoa tarvitsee

Parhaat päätökset tehdään yhdessä. StatBun auttaa tiivistämään yhteistyötä ja lisäämään läpinäkyvyyttä omistajien, hallituksen jäsenten, johdon ja työntekijöiden kanssa. Roolipohjaisella käyttäjähallinnalla tuot tiedon hyödyntämiseen jatkuvuutta ilman mahdollisten henkilömuutosten vaikutusta.  

StatBun-alustalla jaat tietoa turvallisesti tärkeille sidosryhmillesi, kuten kirjanpitäjälle, tilintarkastajille, sijoittajille, eri yrityspalveluiden tuottajille ja jopa työterveyshoitajalle. Säästät merkittävästi työaikaasi ja vahvistat luottamusta entisestään.

Kaikenkattava raportointi

Vastaat sitten taloudesta, henkilöstöstä, myynnistä, markkinoinnista, hankinnoista tai muusta liiketoiminnan osa-alueesta – tarkastelet juuri sinun tehtäviisi ja tavoitteisiisi olennaisesti kuuluvaa tietoa. Saat käyttöösi valmiit raporttipaketit ja räätälöit raporttinäkymät helposti tarpeisiisi sopivaksi.

StatBun auttaa sinua pysymään selvillä liiketoimintasi suorituskyvystä ja tekemään parempia päätöksiä tulevaisuudesta. Automatisoidun ja reaaliaikaisen seurannan ansiosta voit keskittyä vain tulevaisuuden ymmärtämiseen. StatBun tekee tiedon koostamisesta nopeaa, helppoa ja innostavaa.

Saavuta tavoitteesi

Johdonmukaisella suunnittelulla ja resursoinnilla lisäät todennäköisyyttä saavuttaa liiketoimintasi tavoitteet. StatBun-alustalla suunnittelet liiketoimintaa haluttuun suuntaan. Se auttaa havaitsemaan mahdolliset poikkeamat ajoissa ja tekemään tarvittavat korjaavat toimenpiteet.   

StatBun nopeuttaa työtäsi kattavilla budjetointiominaisuuksilla ja helppokäyttöisillä valmispohjilla. Osallistava, vuorovaikutteinen budjettien suunnittelu ja seuranta eri käyttäjien välillä on vaivatonta. Skenaarioanalyyseillä lisäät monitahoisuutta suunnitteluun ja varmuutta päätöksentekoon. Voit vertailla erilaisia ratkaisuja ja puntaroida valintojen vaikutusta tavoitteidesi saavuttamiseen.

Näin aloitat ohjatusti 

Unohda pitkät käyttöönottoprojektit ja monimutkaiset tietomallien rakentamiset. StatBun-alustan käyttöönotto sujuu muutamalla klikkauksella ja datan lataaminen vie vain muutamia minuutteja. StatBun on heti valmiina käytettäväksi, tarjoten integraatiot ja valmiit aloituspohjat, jotka voit muokata tarpeidesi mukaan. 

Katso ohjeet

Jokainen yritys ansaitsee menestyksen

 

Katso miten StatBun auttaa yritystäsi menestymään.