fbpx

StatBun on tehty tiennäyttäjille

Maailma tarvitsee lisää menestyviä yrityksiä. Menestyminen liiketoiminnassa perustuu perusteltuihin, tietoon pohjautuviin päätöksiin sekä saumattomaan yhteistyöhön. Mahdollistamme asiakkaillemme monipuolisen liiketoimintatiedon, johtamistyökalut ja sertifioidut liike-elämän palveluntarjoajat yhden alustan kautta. StatBun mullistaa perinteiset toimintatavat ja avaa uusia mahdollisuuksia yrityksille.

Hae mukaan kumppaniksi

Kumppaninamme täydennät palveluvalikoimaasi ja kasvatat liikevaihtoasi. Lisäät yrityksesi asiakastyytyväisyyttä ja –kannattavuutta tarjoamalla asiakkaillesi heidän toimintaansa edistäviä ja helpottavia ratkaisuja, jotka ovat nykyaikaisia, helppokäyttöisiä, kustannustehokkaita ja innovatiivisia. Rakennetaan menestys yhdessä.

Hae mukaan

Laajenna palveluvalikoimaasi

StatBun-alustaa hyödyntäen tarjoat asiakaskohtaisia ratkaisuja nopeasti ja ilman tuote- tai palvelukehitykseen käyttämiäsi euroja.

Kasvata liikevaihtoasi

StatBun-kumppanina tarjoat lisäarvopalveluja asiakkaillesi kustannustehokkaasti. Erilaiset myyntipalkkiot ja mahdollisuudet muihin lisätuottoihin kasvattavat liikevaihtoasi.  

Vahvista asiakaskuntaasi

Tunnet asiakkaasi parhaiten ja pystyt syventämään asiakassuhdettasi heidän tarpeitaan vastaavin lisäpalveluin StatBun-alustan mahdollistamana.

Hyödynnä kumppaniverkostoa

Voit laajentaa sidosryhmäsi ulottumaan StatBun-kumppaniverkostoon ja palvella asiakkaitasi koko verkostoa hyödyntäen. 

Tilitoimisto kumppanina

StatBun on liiketoiminta-alusta, jolla tilitoimistosi nykyaikaistaa ja laajentaa palveluvalikoimaansa helposti ja edullisesti. Sinä tunnet asiakkaasi ja heidän tarpeensa. Me tunnemme työkalut, joilla parannat heidän suorituskykyään ja edesautat heidät menestykseen. Saat yrityksesi ja asiakkaidenne käyttöön laajan valikoiman helppokäyttöisiä työkaluja – talouden suunnittelua kirjanpidosta kassavirtalaskelmiin ja budjetoinnista raportointiin. Mikä parasta, tämä tuo lisää liiketoimintaa myös tilitoimistollesi.

Tutustu kumppanuuteen

Ohjelmistoyritys kumppanina

StatBun on liiketoiminta-alusta, jolla ohjelmistoyrityksesi täydentää palveluvalikoimaansa edullisesti ja ilman pitkiä tuotekehitysprosesseja. Kun tunnistat asiakaskunnassasi yrityksiä, jotka tarvitsevat toimintavarman ja helppokäyttöisen työvälineen talouden suunnitteluun, kassavirtalaskelmiin, budjetointiin ja raportointiin, StatBun on valintasi. StatBun-kumppanuus on riskittömämpi kuin useimpien muiden ohjelmistoja tarjoavien yritysten jälleenmyyntikumppanuudet. 

Hae mukaan