fbpx

StatBun on tehty tiennäyttäjille

Maailma tarvitsee lisää menestyviä yrityksiä, ja uskomme, että menestyminen liiketoiminnassa perustuu perusteltuihin, tietoon pohjautuviin päätöksiin sekä saumattomaan yhteistyöhön. Mahdollistamme asiakkaillemme monipuolisen liiketoimintatiedon, johtamistyökalut ja sertifioidut liike-elämän palveluntarjoajat yhden alustan kautta. StatBun parhaimmillaan mullistaa perinteiset toimintatavat ja avaa uusia mahdollisuuksia yrityksille.

Hae mukaan kumppaniksi

Kumppaninamme täydennät palveluvalikoimaasi ja kasvatat liikevaihtoasi. Lisäät yrityksesi asiakastyytyväisyyttä ja –kannattavuutta tarjoamalla asiakkaillesi heidän toimintaansa edistäviä ja helpottavia ratkaisuja, jotka ovat nykyaikaisia, helppokäyttöisiä, kustannustehokkaita ja innovatiivisia. Menestys rakennetaan yhdessä. Oletko mukana? 

Hae mukaan

Laajenna palveluvalikoimaasi

StatBun-alustaa hyödyntäen tarjoat asiakaskohtaisia ratkaisuja nopeasti ja ilman tuote- tai palvelukehitykseen käyttämiäsi euroja.

Kasvata liikevaihtoasi

StatBun-kumppanina tarjoat lisäarvopalveluja asiakkaillesi kustannustehokkaasti. Erilaiset myyntipalkkiot ja mahdollisuudet muihin lisätuottoihin kasvattavat liikevaihtoasi.  

Vahvista asiakaskuntaasi

Tunnet asiakkaasi parhaiten ja pystyt syventämään asiakassuhdettasi heidän tarpeitaan vastaavin lisäpalveluin StatBun-alustan mahdollistamana.

Hyödynnä kumppaniverkostoa

Voit laajentaa sidosryhmäsi ulottumaan StatBun-kumppaniverkostoon ja palvella asiakkaitasi koko verkostoa hyödyntäen. 

Tilitoimisto kumppanina

StatBun on liiketoiminta-alusta, jolla tilitoimistosi nykyaikaistaa ja laajentaa palveluvalikoimaansa helposti ja edullisesti. Sinä tunnet asiakkaasi ja heidän tarpeensa. Me tunnemme työkalut, joilla voit auttaa parantamaan heidän suorituskykyään ja myötävaikuttaa heidän liiketoimintansa menestykseen. Saat sekä yrityksesi sekä asiakkaidenne käyttöön laajan valikoiman helppokäyttöisiä työkaluja auttamaan talouden suunnittelua kirjanpidosta kassavirtalaskelmiin ja budjetoinnista raportointiin. Mikä parasta, tämä tuo lisää liiketoimintaa myös tilitoimistollesi.

Hae mukaan

Ohjelmistoyritys kumppanina

StatBun on liiketoiminta-alusta, jolla ohjelmistoyrityksesi täydentää palveluvalikoimaansa edullisesti ja ilman pitkiä tuotekehitysprosesseja. Mikäli tunnistat asiakaskunnassasi yrityksiä, jotka tarvitsevat toimintavarman ja helppokäyttöisen työvälineen talouden suunnitteluun, kassavirtalaskelmiin, budjetointiin ja raportointiin, StatBun on valintasi. StatBun-kumppanuus on riskittömämpi kuin useimpien muiden ohjelmistoja tarjoavien yritysten jälleenmyyntikumppanuudet. 

Hae mukaan

Tulevaisuuden markkinapaikka

Liiketoiminta-alustan kehittyessä voit tarjota potentiaalisille asiakkaille yrityksesi palveluita markkinapaikan kautta vaivattomasti kohdentaen tarjouksesi haluamaasi yrityssegmenttiin. Lisäksi saat mahdollisuuden tarjota nykyasiakkaillesi muita markkinapaikan palveluita saaden suosittelupalkkion toteutuneista toimeksiannoista. 

Lue lisää

Kysy lisää kumppaniohjelmastamme

Voit valita StatBun-kumppaniohjelmastamme sen tason, joka parhaiten soveltuu liiketoimintatavoitteisiisi ja resursseihisi. Muiden kumppaniohjelman tuomien etujen lisäksi kaikki kumppanimme saavat StatBun-ohjelmiston lisenssit omaan käyttöönsä alennettuun hintaan.

Hae mukaan

Uutiskirje

Haluatko kuulla samat StatBun-uutiset kuin asiakkaamme? Tilaamalla uutiskirjeemme saat tuoreimmat tiedot tuotepäivityksistä. 

Tilaa uutiskirje

Integraatiot

Tutustu tämänhetkisiin integraatioihin. Lisäämme integraatioita asiakkaidemme tarpeisiin sopiviksi 

Katso lisää