fbpx

Nollasta sataan – Talgraf kansainvälistyy varmoin askelin

Minkälainen matka on kyseessä, kun liiketoiminnan johtamisen ohjelmistoa lähdetään viemään ulkomaille?

Ensimmäiseksi mieleen tulee, että mielenkiintoinen ja tapahtumarikas. Maailma on täynnä yhteydenottoja ja mediatulva päättäjille on monikanavaista. Verkossa tapahtuvan digimarkkinoinnin lisäksi päättäjät saavat lukemattoman määrän sähköposteja, sosiaalisen median kautta tulevia yhteydenottoja, puhelinsoittoja suoraan tai vaihteen kautta ja tekstiviestejä.

Erottuminen voi olla haastavaa, mutta silloin ratkaisun tulee olla poikkeuksellisen kiehtova

StatBun ohjelmistona on ainutlaatuinen liiketoiminnan ekosysteemi yrityksille ja niiden sidosryhmille keskinäiseen vuorovaikutukseen. Kysymys ei ole vain BI-ohjelmistosta, vaan älykkäästä ja skaalautuvasta integraatioalustasta, josta löytyy kattavasti johtamisen työkaluja vaativimmillekin käyttäjille. Ratkaisun täydentää markkinapaikka, joka tarjoaa monipuolisesti integraatioita, ohjelmistoja, yrityspalveluja ja rahoitusta. Houkuttelevuus on varmistettu minuuteissa tapahtuvalla käyttöönotolla ja ilmaisella kokeilujaksolla. Käyttöliittymäsuunnittelussa on painotettu asiakaskokemusta ja tämän vuoksi uusia raportointinäkymiä voi luoda muun muassa puheohjauksella.

Mitä itse asiassa olet tarjoamassa?

Ratkaisun edelläkävijyys on vain osa tarinaa. Tarvitaan vakuuttava kumppani, jolla on sielu. Kysymys on ihmisten kohtaamisesta ja heidän kokemuksestaan meistä talgrafilaisista yksilöinä. Rakennamme luottamusta rehellisyydellä ja aitoudella. Tiedämme, että kasvokkain tapahtuvat kohtaamiset ovat arvokkaimpia. Meillä on aito halu kuunnella ja kuulla. Käymämme keskustelut ovat olleet upeita kohtaamisia, joissa yhdessä kumppanin kanssa olemme oivaltaneet mahdollisuudet onnistua isosti.

Miten kansainvälistyminen tehdään Talgrafilla?

Tiedostamme kulttuurien erilaisuuden ja olemme nöyriä, kumppaniemme palveluksessa. Meillä on tiimissämme ihmisiä kansainvälisellä taustalla, joka lisää ymmärrystämme vuorovaikutustilanteissa. Olemme sinnikkäitä ja sitkeitä. Tulkoon mitä vaan asenteemme ja palava halu onnistua vievät meitä eteenpäin. Äänensävystämme tietää, että olemme hyvällä asialla ja tosissamme. Tarvitaan loputtomasti toistoja ja monikanavaisuutta. Tekemistämme värittää kokeilun riemu ja juhlimme pieniäkin onnistumisia. Nykyiset tyytyväiset kumppanimme vievät mielellään ilosanomaamme eteenpäin. Matka on vasta alussa, ensimmäiset vauvan askeleet – olemme kuitenkin päättäneet onnistua ja tulemme mielellämme jakamaan vuoriratamme ylä- ja alamäet sekä tiukat kurvit.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kumppaniksemme, niin tehdään maailmasta yhdessä älykkäämpi.  

 

Timo Räsänen

Commercial Success Lead, Global Markets
StatBun | Talgraf