Oletko koskaan haaveillut liiketoiminnan johtamista ja päätöksentekoa helpottavasta alustasta, joka on välittömästi käyttöönotettavissa, helppokäyttöinen ja tarjoaa edistykselliset työkalut kätevään liiketoiminnan seurantaan ja suunnitteluun? 

Talgraf Oy:n kehittämä uuden sukupolven StatBun liiketoiminta-alusta on saatavilla maksuttomalla 14 päivän kokeilujaksolla ja pääset hyötymään alustasta vaivattomasti selaimen kautta. Mikäli maksullisen version hinnasta herää heti kysymyksiä, niin tiedoksi, että StatBunilla pääsee alkuun jo vain suoratoistopalvelun hinnalla. Hinnastoomme voit tutustua täältä

Tervetuloa tutustumaan liiketoiminnan johtamisen uuteen aikakauteen! 

Mikä on StatBun liiketoiminta-alusta? 

StatBun on älykäs liiketoiminnan hallinnan ja johtamisen alusta, joka tarjoaa yrityksille, palveluntuottajille ja niiden sidosryhmille maailmanlaajuisesti ainutlaatuisen ja yksilöllisesti mukautuvan palvelukokonaisuuden. Yritysten tarvitsema liiketoimintatieto sekä helpot ja innostavat johtamisen työkalut ovat kaikki yhdessä paikassa, kunkin liiketoimintaroolin tarpeisiin mukautettuna. 

StatBun yhdistää tehokkaasti käyttöliittymän visuaalisuuden, edistyksellisen toiminnallisuuden ja älykkäät työkalut, mahdollistaen käyttäjien roolien mukaisen työskentelyn ja päätöksenteon entistä nopeammin, tarkemmin ja luotettavammin. Alustaan sisältyvät tällä hetkellä monipuoliset talous- ja HR-raportoinnin sekä budjetoinnin ominaisuudet, joiden käyttölaajuuden voi kustomoida täysin yrityksen tarpeiden mukaiseksi. Alusta tarjoaa lisäksi älykkään markkinapaikan palvelujen ja ohjelmistojen tarjoamiseen tai hankkimiseen sekä tulevaisuudessa käyttäjien väille monipuolisen vuorovaikutuskanavan jopa videopuheluiden välityksellä. 

StatBun kehittyy vauhdilla ja johtamisen työkalujen kirjo ja ominaisuudet tulevat kasvamaan merkittävästi. 

StatBunia voi kokeilla ilmaiseksi ja riskittömästi 

StatBun-alusta erottuu markkinassa jo ensi kosketuksesta lähtien, sillä käyttöönotto on helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan aiemmin. Unohda hankalat käyttöönottoprojektit, monimutkaiset integraatiot ja loputtomat konsultointitarpeet. Voit rekisteröityä ja aloittaa StatBunin käytön vain muutamassa minuutissa – ja mikä parasta, kokeilujakso on täysin ilmainen! Kokeilujakson aikana pääset kätevästi tutustumaan StatBunin tarjoamiin työkaluihin ja ominaisuuksiin. Mikäli alusta ei täytä odotuksiasi, voit lopettaa käytön milloin tahansa kokeilujakson aikana, täysin ilman riskejä. 

Näin otat StatBunin käyttöön minuuteissa 

StatBunin käyttöönotto on tehty mahdollisimman helpoksi, jotta pääset hyödyntämään sen ominaisuuksia välittömästi. Seuraa näitä kolmea yksinkertaista vaihetta: 

1. Rekisteröidy 

Luo tili täyttämällä tarvittavat tiedot tai kirjaudu suoraan Microsoft- tai Google-tunnuksillasi. StatBun hakee Y-tunnuksesi avulla automaattisesti yrityksesi tiedot. Lisää vain Y-tunnuksesi ja muut puuttuvat tiedot, ja olet valmis siirtymään seuraavaan vaiheeseen! 

2. Kustomoi StatBun tarpeidesi mukaan 

Rekisteröitymisen jälkeen pääset valitsemaan haluamasi ominaisuudet, jäsenyyden tason ja käyttäjälisenssien määrän. StatBun on suunniteltu joustavaksi, joten voit aina muokata tilaustasi tarpeidesi mukaan. 

3. Valitse integroitava ohjelmisto ja aloita käyttö 

Valitse StatBunin valmiista integraatiolistasta käyttämäsi taloushallinnon ohjelmisto, ja StatBun tuo automaattisesti tietosi alustaan. Näin pääset nauttimaan valmiista näkymistä ja älykkäistä ominaisuuksista välittömästi. Ensimmäisellä kerrallakin datan lataaminen vie vain minuutteja! 

Miksi StatBun? 

StatBun on suunniteltu erityisesti tilitoimistoille ja yrityksille, jotka haluavat hyödyntää dataa päätöksenteossa ja tehostaa liiketoimintaansa ilman ylimääräisiä kuluja ja aikaa vieviä prosesseja. StatBun tarjoaa käyttäjilleen valmiit helposti muokattavat pohjat ja visuaaliset näkymät, automatisoidut prosessit ja tekoälyn tuomat lisäarvot, jotka tekevät datan analysoinnista helppoa ja nopeaa. Kokeilujakson avulla voit testata näitä ominaisuuksia ja varmistua siitä, että StatBun on juuri se työkalu, jota yrityksesi ja johtaminen on kaivannut.  

Kokeile StatBunia maksutta



Samankaltaiset artikkelit