fbpx

Uusi alusta liiketoiminnan johtamiseen

StatBun tuo tarvitsemasi liiketoimintatiedon, johtamisen työkalut sekä kumppani- ja palveluverkoston yhteen paikkaan liiketoimintasi tueksi. Näin keskityt olennaiseen käyttämättä viikkotolkulla aikaa talouden suunnitteluun, analysointiin ja raportointiin tai tietomallien rakentamiseen. Parhaat päätökset pohjautuvat ajan tasalla olevaan ja selkeästi esitettyyn tietoon. StatBun on liiketoiminta-alusta, jolla tuot tarpeellisen datan helposti saataville analysointia ja liiketoiminnan johtamista varten. Saat StatBun-ohjelmiston käyttöösi minuuteissa.

 

Kokeile ilmaiseksi →

Sinä tiedät, kuka tietoa tarvitsee

Parhaat päätökset tehdään yhdessä. StatBun auttaa tiivistämään yhteistyötä ja lisäämään läpinäkyvyyttä omistajien, hallituksen jäsenten, johdon ja työntekijöiden kanssa. Roolipohjaisella käyttäjähallinnalla tuot tiedon hyödyntämiseen jatkuvuutta ilman mahdollisten henkilömuutosten vaikutusta.  

Koska eri rooleilla on erilaiset tietotarpeet, jaat tietoa StatBun-alustalla turvallisesti tärkeille sidosryhmillesi, kuten kirjanpitäjälle, tilintarkastajille, sijoittajille, eri yrityspalveluiden tuottajille ja jopa työterveyshoitajalle. Säästät merkittävästi työaikaasi ja vahvistat luottamusta entisestään.

Saavuta tavoitteesi

Johdonmukaisella suunnittelulla ja resursoinnilla lisäät todennäköisyyttä saavuttaa liiketoimintatavoitteesi. StatBun-alustalla suunnittelet liiketoimintaa ohjataksesi toimintaa haluttuun suuntaan. Se auttaa havaitsemaan mahdolliset poikkeamat ajoissa ja tekemään tarvittavat korjaavat toimenpiteet.   

StatBun nopeuttaa työtäsi kattavilla budjetointiominaisuuksilla ja helppokäyttöisillä valmispohjilla. Osallistava, vuorovaikutteinen budjettien suunnittelu ja seuranta eri käyttäjien välillä on tehty vaivattomaksi. Skenaarioanalyyseillä lisäät monitahoisuutta suunnitteluun ja varmuutta päätöksentekoon. Voit vertailla erilaisia ratkaisuja ja puntaroida valintojen vaikutusta tavoitteidesi saavuttamiseen ja vahvistaa muutosvalmiutta.   

Kaikenkattava raportointi

Vastaat sitten taloudesta, henkilöstöstä, myynnistä, markkinoinnista, hankinnoista tai mistä tahansa liiketoiminnan osa-alueesta – tarkastelet juuri sinun tehtäviisi ja tavoitteisiisi olennaisesti kuuluvaa tietoa. Saat käyttöösi valmiit raporttipaketit ja räätälöit raporttinäkymät helposti tarpeisiisi sopivaksi.

StatBun auttaa sinua pysymään selvillä liiketoimintasi suorituskyvystä ja tekemään parempia päätöksiä toimintasi tulevaisuudesta. Automatisoidun ja reaaliaikaisen seurannan ansiosta voit keskittyä historiatiedon koonnin sijaan tulevaisuuden ymmärtämiseen. StatBun tekee tiedon koostamisesta nopeaa, helppoa ja innostavaa.

Jokainen yritys ansaitsee menestyksen

Markkinapaikka

StatBun-kumppanina tarjoat lisäarvopalveluja asiakkaillesi kustannustehokkaasti.

Integraatiot

Yhdistä StatBun käyttämiisi järjestelmiin valmiiden integraatioiden avulla.

Hinnoittelu

Meillä on selkeä, käyttäjäkohtainen kuukausihinnoittelu.

Näin aloitat ohjatusti 

Unohda pitkät käyttöönottoprojektit ja monimutkaiset tietomallien rakentamiset. StatBun-alustan käyttöönotto sujuu muutamalla klikkauksella, ja datan lataaminen vie vain muutamia minuutteja. StatBun on heti valmiina käytettäväksi, tarjoten integraatiot ja valmiit aloituspohjat, jotka voit muokata tarpeidesi mukaan. 

Katso ohjeet