fbpx

Ilmoittaudu ilmaiseen StatBun Early Access -ohjelmaan 

Yritys

Kohti tulevaisuuden tapaa johtaa liiketoimintaa

Me työskentelemme kehittääksemme sinulle innostavan tavan johtaa älykkäämpää ja suorituskykyisempää liiketoimintaa. Tältä pohjalta StatBun ponnistaa!

Meistä numeroin

15k

Jo 15.000 yritystä luottaa päätöksenteossaan ratkaisuihimme. Tunnistamme ja ratkaisemme tulevaisuudenkin asiakastarpeet.

100+

Yli 100 ohjelmistorajapintaa, tuhansia asiakkaidemme tarpeisiin toteutettuja integraatioita. Siksi liiketoimintatietosi siirtyvät StatBuniin ketterästi.

400v

Kymmeniä asiantuntijoita, vuosisatojen kokemus, monipuolinen ymmärrys liiketoiminnasta ja teknologisista ratkaisuista. StatBun kehittyy osaavissa käsissä.

300+

Huolella rakennetusta satojen kumppanien verkostosta löydämme sinulle parhaat ratkaisut. StatBun on alusta kasvaa ja menestyä yhdessä.

Visiomme

Enemmän paremmin menestyviä yrityksiä

Unelmoimme maailmasta, jossa on enemmän paremmin menestyviä yrityksiä. Maailmasta, joka on parempi paikka yrittää. Visiomme pohjana on usko jokaisen oikeuteen menestyä.

Visiomme toimii koko yhteisöämme voimaannuttavana voimavarana. Se tekee yhteisistä ponnisteluistamme merkityksellistä ja yhdistää niin meitä, asiakkaitamme kuin kumppaneitamme.

Unelmamme ja asiakkaidemme kannustus innostivat meidät kehittämään markkinoiden edistyksellisimmän liiketoiminnan johtamisalustan, StatBunin. Suunnittelimme sen sekä yritysten että niiden sidosryhmien yhteisölliseen käyttöön. Nyt jokainen voi osallistua yhteisen unelmamme toteuttamiseen.

Missiomme

Älykkäämpi liiketoiminta, parempi suorituskyky

Haluamme jättää maailmaan sormenjälkemme älykkäämmän johtamisen ja suorituskykyisemmän liiketoiminnan muodossa.

Maailma tarvitsee hyvinvoivia yrittäjiä. Kehitimme StatBunin yhdistääksemme yritykset ja niiden sidosryhmät sekä liiketoimintatiedon, johtamisen työkalut ja palveluntarjoajat älykkäämmän ja paremmin menestyvän liiketoiminnan tueksi.

Uskomme, että hyvinvoivien yritysten, yrittäjien ja henkilöstön kautta maailmasta tulee parempi paikka yrittää. Haluamme osaltamme rakentaa maailmaa, jossa on enemmän paremmin menestyviä yrityksiä ja jossa jokaisella yrittäjällä on parhaat mahdolliset edellytykset menestyä.

Arvomme

Reiluus, rohkeus, rajattomuus

Reiluus
Olemme rehellisiä ja avoimia asiakkaillemme, toisillemme sekä yrityksellemme. Toimimme reilusti muita kunnioittaen. Pidämme sen, mitä lupaamme ja lupaamme sen, mitä voimme pitää. Kehitämme reiluja ratkaisuja asiakkaidemme ja itsemme parhaaksi.

Rohkeus
Olemme rohkeita muuttumaan sekä yksilöinä että organisaationa. Kokeilemme rohkeasti uutta pyrkien edelläkävijyyteen sekä erottumaan myönteisesti muista. Emme anna pelon ohjata tekemistämme vaan astumme tulevaisuuteemme rohkein sydämin.

Rajattomuus
Pidämme mielemme avoimena ja näemme maailman positiivisesti täynnä mahdollisuuksia. Työskentelemme tuottaaksemme hyötyä kaikille asiakkaillemme. Integroidumme laajasti ja tarjoamme riippumattoman yhteiskäyttöalustan mahdollistaen asiakkaillemme rajattomia näkymiä liiketoimintansa kehittämiseen.

Vastuullisuutemme

Huolehdimme asiakkaistamme ja henkilöstöstämme

Vastuullinen toimintatapa kumpuaa arvoistamme, jotka ohjaavat tekemistämme pitkäjänteiseen ja koko liiketoiminnan läpileikkaavaan vastuullisuustyöhön. Kannamme vastuun toimintamme jatkuvuudesta ja kannattavuudesta, jotta voimme pitää huolta asiakkaistamme ja henkilöstöstämme nyt ja tulevaisuudessa.

Toimimme pitkäjänteisesti asiakkaidemme luotettavana kumppanina. Valitsemme kumppanimme huolella ja kehitämme yhdessä jatkuvasti ratkaisuja, jotka mahdollistavat asiakkaillemme paremmin menestyvän liiketoiminnan. Tämän ansiosta he myös voivat paremmin.

Työntekijöillemme tarjoamme vakaan työpaikan. Tuemme jokaisen ammatillista kehittymistä osaamispolkunsa alussa olevista tulevaisuuden asiantuntijoista kokeneisiin ammattilaisiin, kunkin tarpeen mukaan. Panostamme heidän hyvinvointiinsa myös monipuolisia henkilöstöetuja tarjoten. Huomioimme reilusti erilaisia tarpeita ja elämäntilanteita.

Annamme takaisin

  • Tuemme liikettä ja energiaa sponsoroimalla suomalaista huippu-urheilua ja juniorityötä.
  • Tuemme suomalaista korkeakoulutusta antamalla ohjelmistomme ilmaiseksi opetuskäyttöön.

Tuntuuko, että istuisit porukkaamme?

Vaikka meillä jokaisella on titteli, kiinnostaa meitä eniten persoonallisuutesi, asenteesi, osaamisesi, tarinasi ja kokemuksesi.

Hae meidän tiimiin

Jotta maailmassa olisi enemmän paremmin menestyviä yrityksiä!

Tilaa StatBunin uutiskirje ja saa ensimmäisenä tieto uusista tuotepäivityksistä & toimialan uusimmista tapahtumista. Vain tärkeitä asioita, ei roskapostia!