fbpx

Ilmoittaudu ilmaiseen StatBun Early Access -ohjelmaan 

yrittäjä

StatBun on liiketoiminta-alusta, jonka avulla yrityksesi menestyy paremmin

StatBunin prosessoiman datan avulla pystyt analysoimaan ja johtamaan yritystäsi paremmin. Tuomme kaiken datan helposti saataville ja teemme siitä konkreettista visualisointien avulla.

Ilmoittaudu ilmaiseen early access -ohjelmaan ja ole ensimmäisten joukossa käyttämässä täysin uutta liiketoiminta-alustaa!

Me olemme all-in-one johtamisalusta, jolla jokainen yrittäjä menestyy paremmin. StatBun tuo tarvitsemasi liiketoimintatiedon, helpot ja innostavat johtamisen työkalut sekä kumppani- ja palveluverkoston yhteen paikkaan yrittämisesi tueksi.

Innostava ja helppo

Me tiedämme, kuinka tietoa kannattaa kerätä ja jäsentää.

StatBun tuo olennaisimman liiketoimintatiedon ja koukuttavan kätevät työkalut tueksesi, jotta voit keskittyä kehittämään, syttymään ja yrittämään. Se auttaa sinua kasvamaan ja kasvaa kanssasi muuttuviin tarpeisiisi mukautuen. Oli sitten kyse taseesta, liikevaihdosta tai kassavirtaennusteesta, löydät ne kaikki StatBunista.

vuorovaikutteinen

Sinä tiedät, kuinka tietoa kannattaa liiketoiminnassasi hyödyntää.

StatBunista kasvaa vuorovaikutuskanava yrityksellesi ja kumppaneillesi. Jouhevan yhteistyön ansiosta tekeminen keskittyy liiketoiminnan konkreettiseen kehittämiseen. StatBun on pian myös kohtaamispaikka, jolta löydät lisäpalvelut ja sovellukset menestyksesi tueksi näppärästi tarpeen herätessä.

Ilmoittaudu early accessiin

Uuden ohjelmiston käyttöönoton ei tarvitse olla pitkä ja hankala prosessi

Saat StatBunin käyttöösi vain minuuteissa

Tutustu käyttöönottoon

Vuorovaikutteinen

Fiksuimmat päätökset syntyvät yhdessä

StatBunista kasvaa vuorovaikutuskanava yrityksellesi ja kumppaneillesi. Voit kutsua alustalle jokaisen haluamasi henkilön tarkastelemaan tietoja, miettimään yrityksesi kehittämistä sekä tekemään fiksuimpia päätöksiä. Tulet kyllä tarvitsemaan sähköpostia ja puhelinta jatkossakin, tosin huomattavasti vähemmän.

Kohtaamispaikka

Löydä luonnollisesti uusia kumppaneita yrityksellesi

StatBun on pian myös kohtaamispaikka, jolta löydät lisäpalvelut ja sovellukset menestyksesi tueksi näppärästi tarpeen herätessä. StatBunin markkinapaikka tulee tarjoamaan mahdollisuuden löytää uusia kumppaneita, sekä myös tarjota palveluitasi, aitoon alustalla havaittuun tarpeeseen.

Jotta maailmassa olisi enemmän paremmin menestyviä yrityksiä.

Ole edelläkävijöiden joukossa ja liity Early Access -ohjelmaan alta!

Hyppää mukaan