fbpx

Ilmoittaudu ilmaiseen StatBun Early Access -ohjelmaan 

Suunnittelu

Budjetti- ja investointilaskelmilla tuloksiin

Saavuta tavoitteesi suunnittelemalla ja resursoimalla toimintasi hyvin. Monipuolisten ja saumattomasti yhdessä toimivien budjetointi-, skenaario- ja investointityökalujemme avulla suuntaat tekemisen oikeisiin asioihin ja menestyt varmemmin. StatBunissa siirryt myös suunnittelusta sujuvasti liiketoiminnan ennustamiseen ja seurantaan.

YRITYKSEN BUDJETOINTI HELPOKSI

Budjetoinnilla tavoitteisiin

Johdonmukaisella budjettisuunnittelulla lisäät todennäköisyyttä saavuttaa tavoitteesi ja menestyä. StatBunissa suunnittelet liiketoimintaa helposti ja monipuolisesti yhdessä näkymässä. Selkeä graafinen näkymä auttaa sinua havaitsemaan mahdolliset poikkeamat ajoissa. Osallistava, vuorovaikutteinen budjettien suunnittelu ja seuranta eri käyttäjien välillä on tehty helpoksi rooliperusteisella käyttöoikeudella. Lisäksi kattavat budjettiominaisuudet ja helppokäyttöiset valmispohjat nopeuttavat työtäsi, jotta voit keskittyä olennaiseen.

  • Vuosi- ja osabudjetit mahdollistavat kattavan suunnittelun.
  • Rullaavat budjetit tukevat seurantaa.
  • Taulukkonäkymät ja dynaamiset dimensionäkymät helpottavat vertailua.
  • Massaominaisuudet nopeuttavat suunnittelua.

Hae beta-käyttäjäksi ja koe ensimmäiset budjettityökalun hyödyt maksutta.

Ilmoittaudu mukaan

HELPPOUTTA SKENAARIOTYÖSKENTELYYN

Skenaarioanalyysi suunnittelun tueksi

Skenaariotyöskentely avartaa katsettasi tulevaan ja lisää monitahoisuutta suunnitteluun ja päätöksentekoon. Tuomalla vaihtoehtoisia skenaarioita budjetteihin ja raportteihin voit vertailla erilaisia ratkaisuja ja punnita valintojasi. StatBunin skenaariotyökalu tuo pian ketteryyttä ja muutosvalmiutta liiketoiminnan johtamiseen, jotta sinä voit astua tulevaan rohkeana ja tarttua mahdollisuuksiin nopeasti.

JULKAISTAAN MYÖHEMMIN: INVESTOINTILASKELMAT

Aukottomat investointilaskelmat

Luotettavien, kansainvälisesti testattujen laskelmien avulla valitset kannattavimmat sijoitukset. Vertailet investointimahdollisuuksia sekä toteutustapoja ja mittaat tehtyjen investointien kannattavuutta helposti. Arvioit joustavasti myös vaihtoehtoisia toteutustapoja eri parametreilla ja huomaat, mitä riskejä niihin liittyy. StatBunin investointityökalu mahdollistaa pian perustellun, laadukkaan päätöksenteon jokaisen toimialan ja liiketoiminnan investointeihin.

Jotta maailmassa olisi enemmän paremmin menestyviä yrityksiä!

Tilaa StatBunin uutiskirje ja saa ensimmäisenä tieto uusista tuotepäivityksistä & toimialan uusimmista tapahtumista. Vain tärkeitä asioita, ei roskapostia!