fbpx

Ilmoittaudu ilmaiseen StatBun Early Access -ohjelmaan 

Markkinapaikka

Valitse menestyksesi buustaajat

StatBun tuo tarvitsemasi liiketoimintatiedon, ohjelmistot ja palvelut yhteen paikkaan. Löydät pian valmiit integraatiot sekä juuri yrityksellesi kohdennetut palvelut ja palveluntarjoajat kätevästi muutamalla klikkauksella.

Integraatiot

Datasta 360 asteen päätöksentekoon

Valjasta liiketoiminnan data käyttöösi vain muutamalla klikkauksella valmiiden integraatioiden ansiosta. Integroitumisen mestarina StatBun ja sen älykäs data-alusta myös vastaanottaa ja yhdistelee laaja-alaista dataa juuri siinä muodossa kuin sen meille toimitat. Löydämme ratkaisut yksilöllisiimpiinkin integraatiotarpeisiisi ja halutessasi täydennämme liiketoimintatietoasi markkinoiden älykkäimmillä tekoälyratkaisuilla. Mitä tarvitsetkin, löydämme parhaan tavan hyödyntää dataasi osana menestystäsi.

Onko sinulla integraatiotoiveita? Kerro meille tarpeistasi.

Kerro toiveesi

Palveluntarjoajat

Laadukas palvelukattaus 

Löydät tarvitsemasi ja sinulle sopivimmat palveluntarjoajat helposti ja nopeasti. Voit tutustua palveluntarjoajiin sekä heidän asiakastarinoihinsa rauhassa. Tavoitat kauttamme satoja yrityspalveluja. Suositeltujen ja StatBun-sertifioitujen palveluntarjoajien joukosta tulet löytämään avun esimerkiksi

 • Strategiatyön tukemiseen
 • Raportoinnin tai budjetoinnin kehittämiseen
 • Yrityksen arvonmääritykseen
 • Investointien kannattavuuslaskennan toteuttamiseen
 • Rahoituksen suunnitteluun

Palvelumarkkinat avataan pian.

Sovellusmarkkinat

Ohjelmistot parempiin prosesseihin  

Täydennä tiedolla johtamisen perustaasi integroimalla StatBuniin joko yritykselläsi jo käytössä olevia tai uusia ohjelmistoja. Löydät mitä erilaisimpiin liiketoimintatarpeisiisi soveltuvia ratkaisuja kätevästi sovellusmarkkinoiltamme. Tutustu ohjelmiston ominaisuuksiin, asiakastarinoihin ja kustannuksiin käden käänteessä.

 • Löydä tutut suosikkisi ja integroi jo käyttämäsi ohjelmistot StatBuniin.
 • Tutustu uusiin liiketoimintaasi tukeviin uusiin ohjelmistoihin.
 • Tarjolla ratkaisut kaikkien liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi.
 • Käyttöönotto klikkauksella tai muutaman helpon vaiheen kautta.

Sovellusmarkkinat avataan pian. Mitä sovelluksia haluat liittää StatBuniin?

Kerro toiveesi

Lisäpalvelut

Täydentävat palvelut yrityksesi nosteeksi

Löydät StatBunista myös lisäpalveluja edistyksellisten itsepalvelukanavien avulla. Voit esimerkiksi perustaa tai myydä yrityksiä sekä hakea yrityksellesi pääomaa satojen vaihtoehtoisten rahoittajien ja sijoittajien joukosta. Hyödynnä liiketoimintatietoasi täysimääräisesti kytkemällä StatBuniin markkinoiden edistyksellisimpiä tekoälyratkaisuja. Lisäksi StatBun itse tulkitsee palvelun käyttöäsi ja ehdottaa yrityksellesi hyödyllisiä palveluja älykkään tulkintansa mukaan.

 • Yrityksen perustaminen tai myyminen
 • Yritysrahoituksen haku
 • Koneoppimis- ja tekoälyratkaisut

Jotta maailmassa olisi enemmän paremmin menestyviä yrityksiä!

Tilaa StatBunin uutiskirje ja saa ensimmäisenä tieto uusista tuotepäivityksistä & toimialan uusimmista tapahtumista. Vain tärkeitä asioita, ei roskapostia!