fbpx

Ilmoittaudu ilmaiseen StatBun Early Access -ohjelmaan 

Mitä talouden luvut kertovat? Saatko sitä, mitä mittaat?

Katso tallenne tiistaina 15.2.2022 kello 9–10 järjestetystä Parempaa talouden johtamista -paneelikeskustelusta, jossa istuttiin purkamaan sitä, mitä pienten ja keskisuurten yritysten hyvä talouden johtaminen on ja miksi siihen on syytä perehtyä.

Tunnissa saat vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Miksi talouden lukuja tulisi seurata?
  • Millaisella tiedolla yrityksen taloutta ja liiketoimintaa johdetaan?
  • Mitä hyviltä talouden ja tiedolla johtamisen työkaluilta voi vaatia?
  • Millaista talouden suunnittelun ja seurannan pitäisi olla?
  • Miksi kassakriisi on yrityksen ainoa oikea kriisi?

Paneelissa kokemuksiaan vaihtaa viisikko, jolla on vankka kokemus yritysten kestävästi kannattavasta talouden johtamisesta. Tule kuulemaan, millaisia vinkkejä aiheesta jakavat tiedolla johtamisen ohjelmistoratkaisujen asiantuntija ja yrittäjä Toni Kemppinen (StatBun, Talgraf Oy, Finazor Oy), taloushallinnon ohjelmistoratkaisujen asiantuntija Henri Iivonen (Visma Fivaldi), modernien tilitoimistopalvelujen asiantuntija Tatu Virta (Tilitoimisto Aarnio Oy) sekä talouden luvuista innostunut yrittäjä Joonas Korgan (Identio Oy). Nasevia kysymyksiä heille esittää yritysvalmentaja ja talouden oivalluttaja Timo Toivanen (TT Valmennus).

Saat linkin tallenteeseen täyttämällä oheisen lomakkeen. Ota kuppi kuumaa ja nauti oivalluttavista hetkistä talousjohtamisen asiantuntijoiden kanssa!

Tilaa tallenne

 

Jotta maailmassa olisi enemmän paremmin menestyviä yrityksiä!

Tilaa StatBunin uutiskirje ja saa ensimmäisenä tieto uusista tuotepäivityksistä & toimialan uusimmista tapahtumista. Vain tärkeitä asioita, ei roskapostia!